Онлайн-курс “Макарон”
Макарон на італійській, класичній французькій, французькій на альбуміні меренгах із пониженим вмістом цукру. Понад 40 ганашів та інстаграмні декори, які приготуєте власноруч.
Французька меренга з пониженим вмістом цукру
Італійська меренга з пониженим вмістом цукру
Французька меренга на альбуміні пониженим вмістом цукру
Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів
Декори - 2 види маршмелоу, печиво власного виробництва, чизкейк кавовий
Урок “Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон”
Урок по ціноутворенню - розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку
Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів
Курс включає відеоуроки з деталізованим процесом приготування кришечок, начинок, збірки та декорування макарон.
1. Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.
2. Макарон на французькій мерензі із пониженим вмістом цукру.
3. Макарон на французькій мерензі на альбуміні із пониженим вмістом цукру.
— печиво (міні сінабони, рогалики, печенюшки)
— 2 види маршмелоу;
— чизкейк кавовий;усе власного виробництва
— шоколадні декори.
1. Урок «Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон»
2. Урок по ціноутворенню — розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку
3. Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів
— карамельний чизкейк
— полунично-бананове смузі з грейпфрутовим смузі
— Ферреро Роше
— Орео
— манго-маракуя
— тірамісу
— полуничний мілкшейк
— карамельне яблуко
— морквяний пиріжок
— лаванда-чорниця
— пряне латте
— Марія Антуанетта
(з додаванням чорного чаю з бергамотом)
— вишня в шоколаді— чорничний йогурт
1. Арахісове печиво
2. Морквяний пиріг
3. Кава-бейліс
4. Глінтвейн
5. Малина
6. Чорничний йогурт
7. Манго
8. Манго-маракуя
9. Екзотик
10. Лимонний пиріг
11. Полуничний йогурт
12. Полунично-банановий смузі
13. Фісташка-абрикос
14. Збитий фісташковий ганаш
15. Кокос
16. Вишня в шоколаді
17. Лаванда-чорниця
18. Солена карамель
19. Фундук-маракуя
20. Кокос-ананас
21. Полуниця-лайм-ром
22. Снікерс
23. Фундук
24. Дорблю-горіх
25. Ром-лайм
26. Журавлина-Куантро
27. Пряна обліпиха
28. Запечений гарбуз
29. Смородина-м‘ята
30. Запечене яблуко-карамель
- Відеоуроки з деталізованими процесами по приготуванню кришечок, збірці та декору.
- Технологічні карти
- 14 відеоуроків із начинками
_ Бонус 30 ганашів у PDF-форматі
- Особистий кабінет на зручній платформі
- Теоретичні урокиЛекція про фінансову грамотність
Доступ до навчальних матеріалів:
Після оплати курсу вам на пошту, вказану під час реєстрації, прийде лист з доступом до особистого кабінету.
Усі уроки професійно записані та будуть на зручній навчальній платформі. Переглядати уроки можна в будь-який час із телефону чи персонального комп’ютера.
Якщо у вашому місті немає спеціалізованих магазинів для кондитерів, завжди можна замовити будь-які інгредієнт в інтернет-магазинах.Усі десерти з мого курсу готуються з натуральних і простих продуктів, які є у вільному доступі.
Доступ до відеоуроків 2 роки з дати початку курсу.
Так, ви зможете завантажити матеріали та використовувати їх надалі.
Можна сплатити карткою на сайті. Якщо ви живете за кордоном, то зв'яжіться, будь ласка, з нашим менеджером Юлею - https://t.me/Byulechka або за тел. +380953351016, вона розповість про доступні способи оплати з-за кордону.
Спочатку обов'язково перевірте папку «Спам», і, у разі відсутності листа там, зв'яжіться з нашим менеджером Юлею - https://t.me/Byulechka або за тел. +380953351016.