Онлайн-курс “Макарон”

Вийдіть на новий рівень приготування макарон

Макарон на італійській, класичній французькій, французькій на альбуміні меренгах із пониженим вмістом цукру. Понад 40 ганашів та інстаграмні декори, які приготуєте власноруч.

Курс буде особливо корисним, якщо

Ви ніколи не готували макарон і хочете навчитися
Макарон виходять через раз
Думаєте, що макарон готують лише профі
Хочете розпочати свій бізнес, але у вас ніхто не вірить
Ви з маленького містечка і хвилюєтеся, що макарон ніхто не купить

Курс “Макарон” - це…

Французька меренга з пониженим вмістом цукру

Італійська меренга з пониженим вмістом цукру

Французька меренга на альбуміні пониженим вмістом цукру

Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів

Декори - 2 види маршмелоу, печиво власного виробництва, чизкейк кавовий

Урок “Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон”

Урок по ціноутворенню - розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку

Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів

Програма курсу

Курс включає відеоуроки з деталізованим процесом приготування кришечок, начинок, збірки та декорування макарон.

Меренга:

1. Макарон на італійській мерензі із пониженим вмістом цукру.

2. Макарон на французькій мерензі із пониженим вмістом цукру.

3. Макарон на французькій мерензі на альбуміні із пониженим вмістом цукру.

Декор для макарон:

— печиво (міні сінабони, рогалики, печенюшки)

— 2 види маршмелоу;

— чизкейк кавовий;усе власного виробництва

— шоколадні декори.

Теоретичні уроки:

1.  Урок «Найпоширеніші помилки при приготуванні макарон»

2. Урок по ціноутворенню — розберемо на прикладі кількох ганашів, собівартість, націнку

3. Урок про зберігання кришечок, начинок та готових виробів

ТОПОВІ ГАНАШІ СЕРЕД ЗАМОВНИКІВ:

— карамельний чизкейк
— полунично-бананове смузі з грейпфрутовим смузі
— Ферреро Роше
— Орео
— манго-маракуя
— тірамісу
— полуничний мілкшейк

— карамельне яблуко
— морквяний пиріжок
— лаванда-чорниця
— пряне латте
— Марія Антуанетта
(з додаванням чорного чаю з бергамотом)
— вишня в шоколаді— чорничний йогурт

БОНУС: 30 додаткових ганашів у PDF-форматі

1. Арахісове печиво
2. Морквяний пиріг
3. Кава-бейліс
4. Глінтвейн
5. Малина
6. Чорничний йогурт
7. Манго
8. Манго-маракуя
9. Екзотик
10. Лимонний пиріг
11. Полуничний йогурт
12. Полунично-банановий смузі
13. Фісташка-абрикос
14. Збитий фісташковий ганаш
15. Кокос

16. Вишня в шоколаді
17. Лаванда-чорниця
18. Солена карамель
19. Фундук-маракуя
20. Кокос-ананас
21. Полуниця-лайм-ром
22. Снікерс
23. Фундук
24. Дорблю-горіх
25. Ром-лайм
26. Журавлина-Куантро
27. Пряна обліпиха
28. Запечений гарбуз
29. Смородина-м‘ята
30. Запечене яблуко-карамель

Вартість навчання

Онлайн-курс “Макарон”

- Відеоуроки з деталізованими процесами по приготуванню кришечок, збірці та декору.

- Технологічні карти

- 14 відеоуроків із начинками

_ Бонус 30 ганашів у PDF-форматі

- Особистий кабінет на зручній платформі

- Теоретичні урокиЛекція про фінансову грамотність

Купити курс за 2 590 грн

Доступ до навчальних матеріалів:

до відеоуроків — 2 роки
технологічні карти — назавжди

Макарони учнів

Як проходить навчання

Отримуєте доступ до навчальної платформи з уроками
Дивитеся відеоурок, завантажуєте рецепт та покрокові інструкції
Готуєте в будь-який зручний час

Часті запитання

Який наступний етап після сплати курсу?

Після оплати курсу вам на пошту, вказану під час реєстрації, прийде лист з доступом до особистого кабінету.

Як і де проходить навчання?

Усі уроки професійно записані та будуть на зручній навчальній платформі. Переглядати уроки можна в будь-який час із телефону чи персонального комп’ютера.

Я живу в маленькому місті, де немає екзотичних інгредієнтів. Де їх можна купити?

Якщо у вашому місті немає спеціалізованих магазинів для кондитерів, завжди можна замовити будь-які інгредієнт в інтернет-магазинах.Усі десерти з мого курсу готуються з натуральних і простих продуктів, які є у вільному доступі.

Як довго будуть доступні відеоуроки?

Доступ до відеоуроків 2 роки з дати початку курсу.

Чи можу я завантажити рецепти та залишити їх собі?

Так, ви зможете завантажити матеріали та використовувати їх надалі.

Які є способи оплати?

Можна сплатити карткою на сайті. Якщо ви живете за кордоном, то зв'яжіться, будь ласка, з нашим менеджером Юлею - https://t.me/Byulechka або за тел.  +380953351016, вона розповість про доступні способи оплати з-за кордону.

Що робити, якщо мені на пошту нічого не прийшло?

Спочатку обов'язково перевірте папку «Спам», і, у разі відсутності листа там, зв'яжіться з нашим менеджером Юлею - https://t.me/Byulechka або за тел.  +380953351016.